GÜVERCİN VE GÜRAKAR MAHALLELERİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, Gürakar ve Güvercin mahallelerinde mahalle içi beton yol çalışmalarına başladı.

Daha önce Fen İşleri ekiplerince Karacadağ bölgesinde bulunan Güvercin ile Gürakar kırsal mahallerinde yapılan stabilize yol çalışmasının ardından nüfus olarak büyük olan iki kırsal mahalledeki sokaklara beton dökülerek vatandaşlar yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarılarak vatandaşların yaşam alanları iyileştirilip sağlıklı hale getiriliyor.

İki kırsal mahallede yaşayan vatandaşlar yazın tozdan kışın çamurdan çok çektiklerini belirterek şunları kaydettiler; “Yaşamımız yazında kışında çekilmez haldeydi. Sağolsunlar Siverek Belediyesi ekipleri önce yollarımızın dolgusunu yaptılar ardından yollarımızı betonla kapladılar. Kırsal mahallelerimiz tarihinde ilk kez beton ve düzgün yollar gördü, Hizmetlerinden dolayı Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’a Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.