• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, BÜYÜK KAZANLI MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN YILMAZ, BÜYÜK KAZANLI MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Merkez, Kırsal ayrımı yapamadan alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ilçe genelinde devam ediyoruz.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, bir süre önce stabilize çalışması tamamlanıp mahalle içi yolları betonla kaplanan Büyük Kazanlı mahallesinde yapılan beton yollarda incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Bugün kırsal mahallerimizden biri olan Büyük Kazanlı mahallesinde bulunuyoruz, mahalle sakinleriyle eskiye dayanan bir hukukumuz bulunuyor, birçoğu dostumuz, arkadaşımızın yaşadığı bir mahalle, daha önce bu mahallemize hizmet getirememiştik. Bize sabır göstermişlerdi, bize şunu demişlerdi, bizim mahallenin acelesi yok, siz diğer bölgelere hizmeti yapın inşallah bir gün mahallemize de hizmet yaparsınız, bu gün yapılan hizmetleri yerinde görmek dostlarımızla bir araya gelmek için, mübarek Ramazan ayının ilk gününde buraya geldik, arkadaşlarımız burada güzel bir çalışma yapmışlar, mahalle içini betonla kaplamışlar, inşallah bu mahallemiz daha iyi hizmetlere layıktır, her daim yanlarında olacağız. Tekrar herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum bu ay kutsal bir ay, bu ayın içinde aynı zamanda kadir gecemiz var, ayın sonunda da Ramazan bayramı var, başta mahalle halkı olmak üzere herkesin Ramazan ayı mübarek olsun” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü