• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BETON YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

BETON YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsalı kalkındırma çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerdeki yol kalitesini yükseltiyoruz.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce belirlenen planlama doğrultusunda nüfus yoğunluğu ve mevcut yol durumu göz önüne alınarak yapılan çalışmalar kapsamında, bir çok mahallede stabilize yol ve kilit taşı döşemesi sürerken bazı mahallelerde beton yol yapımına devam ediliyor.

Büyükgöl mahallesinde başlatılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle görüştü. Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Öncül, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kırsal mahalle yollarını betonla buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen Öncül, "Bu çalışmayı sadece Büyükgöl mahallesinde yapmıyoruz, benzer çalışmaların devam ettiği çok sayıda kırsal mahallemiz mevcut. İmkânlar ölçüsünde hatta imkânlarımızı maksimum düzeyde kullanarak tüm mahallelerimize yetişmeye gayret ediyoruz. Yılsonuna kadar birçok mahallemizin yol sorununu gidermiş olmayı hedefliyoruz" dedi.

Çalışmalarla mahalleleri toz ve çamurdan arındırdıklarını da belirten Öncül, tamamlanan çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Mahalle muhtarı Mehmet Nuri Özer, mahallede beton yol yapımını başlatan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü