DELİKTAŞ VE KEŞ MAHALLELERİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Deliktaş ve Keş mahallelerinde beton yol çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaların tamamlandığı mahalle içi sokaklarda incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Keş ve Deliktaş mahallemizde beton yol çalışmalarına başladık, daha önce mahalle içi sokaklarda küçükte olsa bir çalışma yapılmış bizde muhtarımızla birlikte eksik olan alanlarda bağlantı yollarında çalışmalarımız devam ediyor, kısa süre içerisinde çalışmalarımız tamamlanacaktır. Çalışmaların tamamlanmasıyla kırsal mahallemizde çamurdan tozdan kurtarmış olacağız” dedi.

Mahalle sakinleri adına mahalle içi sokaklarda yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Keş mahallesi muhtarı Hamza Karakeçili şunları söyledi; "Devlet büyüklerimizden Allah razı olsun, yolumuz yapıldı, bu çalışmalarda emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çitçi’ye, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.