• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

TURNA MAHALLESİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

TURNA MAHALLESİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Kırsal alanda hizmetler devam ediyor. Fen ve Kırsal hizmetler ekipleri, bazı kırsal mahallelerde kilit taşı döşeme çalışmaları sürdürürken bazı mahallelerde mahalle içi beton yol yapımına devam ediyor.

Kırsal hizmetler müdürlüğü ekipleri ilçe merkezine 65 Km uzakta bulunan Viranşehir ilçesiyle sınır olan Turna kırsal Mahallesinde mahalle içi yolları kilit taşıyla döşemeye başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkan yardımcısı Hacı Ahmet Öncül çalışma alanında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bir süre önce kırsal mahallemizde kilitli parke taşı döşemesine başladık. İnşallah kısa sütrede çalışmalar bittiğinde Turna kırsal mahallemizi yazın tozdan kışın çamurdan kurtaracağız. Çalışmalarımız sadece Turna kırsal mahallesinde değil, diğer kırsal mahallelerde de süratle devam ediyor. Uzun zamandan beridir Mahalle muhtarımız bize dert yanıyordu. Kırsal mahalle uzak olduğu için bu güne kadar hizmet alamadığından yakınıyordu, gerçekten geldik gördük hizmet alamamışlar, bizde kilitli parke taşı döşeyerek hizmete başladık, arkadaşlarımız güzel bir çalışma ortaya koymuşlar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Turna Mahalle muhtarı İsmet Keskinpıçak uzun bir aradan sonra hizmetle tanışmanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çekerek şunları söyledi; “Siverek Belediyesine teşekkür ediyorum, bize el uzattılar, mahallemiz son mahalle olup Viranşehir ilçesiyle sınırdır, Başkan yardımcımız geldi, gördü ve gerekeni yapıyor. Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum, hizmetlerin devamını bekliyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü