• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

OTLU VE KÖKSOR MAHALLELERİNDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

OTLU VE KÖKSOR MAHALLELERİNDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal alanlarda yol kalitesini yükseltmek adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler, her geçen gün kırsal mahallelerde yaşayan mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmek ve köylerin modern yapıya kavuşması için ilçe merkezinden sınır noktalarda bulunan mahallelere hizmet götürüyor.

2 kırsal mahalle olan Otlu ve Köksor kırsal mahallelerinde ekipler tarafından stabilize yol çalışmalarına başlandı. Mahalle içi sokaklara kamyonlarla yol malzemesi taşınarak sokaklara dökümü yapılıyor. Stabilize malzeme taşımasının ardından kepçe ve iş makineleriyle mahalle içerisinde düzletme ve sıkıştırma çalışmaları sürdürülüyor.

Avurtepe muhtarlığına bağlı Otlu Mahalle sakinleri adına mahalle muhtarı Sinan Kıran yıllardan beridir hizmet alamadıklarını belirterek şunları söyledi; “Belediyemize mahallemizde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İyi bir hizmet yapıyorlar, mahallemiz çok kötü durumdaydı, şuan malzeme dökümü yapılıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Köksor mahallesi sakinleri ise Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü