ÇOCUKLARA VE GENÇLERE YÖNELİK YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Okulların tatil edilmesiyle birlikte öğrencilerin yazı dolu, dolu ve faydalı geçirmesi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik yaz okulları uygulamasını başlattı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada, “Yaz okullarında Kuran-ı Kerim, Değerler Eğitimi, (YGS), Türkçe, (YGS) Matematik, Gitar, Bağlama, Ebru, Karate, Bilgisayar, Futbol, Satranç, Folklor, TEOG Hazırlık (matematik, Türkçe kurslarının yanı sıra kursiyerler için geziler, piknikler, voleybol karşılaşmaları, yüzme, masa tenisi, langırt oyunu ve benzeri spor etkinlikleri yapılacak” denildi.

Lise ve ortaokul öğrencileri için hazırlanan kursların tamamı ücretsiz olup, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün öğretmenleri ve sorumluları gözetiminde etkinliklerin yapılacağı belirtilerek kursallara kayıt yaptırmak isteyenlerin Belediye hizmet binasında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Selahattin Eyüp-i bilgi evi ile Osman Esat Efendi Bilgi evine ortaokul öğrencileri kayıt yaptırabilecekleri belirtilirken, lise öğrencileri ise Ramazan Acarlar gençlik evinde kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

yaz kursu2