• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ BÜYÜK GÖL MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ BÜYÜK GÖL MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince Büyük göl Kırsal Mahallesinde başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, Mahalle sakinleriyle birlikte mahallede yapılan çalışmaları Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ve beraberindekilerle birlikte incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kırsal mahallede beton yol çalışmalarının tamamlandığı belirten Belediye Başkanımız Resul Yılmaz şunları söyledi; “Büyük göl mahallemizde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledik, eskiden köy statüsünde bulunuyordu şuandan itibaren kırsal mahalle vasfına sahip yerleşim birimimiz, ekip arkadaşlarımız kırsal mahallemizin sokaklarını betonla kaplamışlar, daha önce gelme imkânı bulamadık, kısmet oldu geldik, yapılan çalışmaları yerinde gördük. Yapılan çalışmalarda azda olsa eksikliklerimiz bulunuyor, inşallah onu da önümüzdeki zamanlarda değerlendireceğiz. Bu gibi yerlerimizi artık çamurdan tozdan dumandan kurtarmak gerekiyor bütün çabalarımız bu yöndedir, biz hizmeti götürürken belli bir bölgeye hizmet götürmüyoruz. Siverek’in dört bir yanına eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada kırsal mahallelerimize çok önem vereceğiz, bir yandan yol kalitesini yükseltiyoruz öte taraftan hayvancılıkla uğraşan mahallelerimizde de hayvan sulama göletlerini yapmaya devam ediyoruz. Yapılan çalışmaların mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyükgöl mahalle muhtarı ise mahallelerinde yapılan beton yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü