• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILMAZ, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Belediyemiz ve İnsan Hak Ve Hürriyetler Vakfı'nın düzenlediği iftar yemeğinde ilçedeki yetim ve öksüz çocuklar bir araya geldi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve İHH’nın Cudi Paşa Konağında düzenlediği program kapsamında 250 yetim ve öksüz çocuk aileleriyle birlikte iftar açtı.

Başkan Resul Yılmaz, yetim ve öksüz ailelerin masalarını tek tek gezerek Ramazanlarını tebrik etti. Bir süre çocuklarla ilgilenen Başkan Yılmaz, çocuklarla sohbet ederek, isteklerini dinledi.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yetimleri sahiplenmenin İslam dininin bir gereği olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi; “Bu gece benim için önemli bir geceydi. Yetim ve öksüz kardeşlerimizle, aileleriyle İHH ile birlikte düzenlediğimiz iftar yemeğinde bir araya geldik. Zaman zaman duygulanıyoruz ama mensubu olduğumuz dinin bize emrettiği şekilde korumak, kollamak ve her daim onların yanında olmalıyız. Ben bu vesileyle İHH temsilcisi olan arkadaşlarımıza, belediye personelimize bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Rabbim yetim kardeşlerimize ve ailelerinin yardımcısı olsun, onları korusun” dedi.

İHH Temsilcisi Ramazan Baylan, katkılarından dolayı Siverek Belediyesine teşekkür ederek şunları söyledi; “Daha önce yetimlerimizle geleneksel iftarlarımızı tek başımıza yapıyorduk. 3 yıldır sağ olsun belediye başkanımızla birlikte iftarları yapıyoruz. Ayrıca belediyemiz her yıl yetimlerimize bayramlık elbise, ayakkabı alıyor, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yemeğin ardından Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yetim çocuklar için hazırlanmış olan hediye paketlerini dağıttı.

İftar yemeğine Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, İHH Gönüllüleri Ramazan Baylan ve Mavi Marmara gazisi Cevdet Ökenek katıldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü