EKİNCİ, SIMAKLI VE KARLIK MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce daha önce 3 kırsal mahallede mahalle içi sokaklarda başlatılan stabilize yol çalışmaları sona erdi.

Daha önce çamur ve toz içerisinde bulunan mahalle, çalışmaların tamamlanmasıyla temiz ve sağlıklı bir ortama kavuştu.

Çalışmaların tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulduğunu aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları söyledi; “3 kırsal mahallemiz olan Ekinci, Sımaklı ve Karlık mahalleleri daha önce hizmet almamış yerleşim alanlarıdır. Başkanımızın talimatıyla 3 kırsal mahallede başlattığımız yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah bundan sonra mahallelerimiz yazın tozdan kışında çamurdan kurtulacaktır” dedi.

Mahalle sakinleri sokakların eskiden daha sağlıklı bir ortama kavuştuğunu belirterek çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür ettiler.