ZABITA EKİPLERİMİZ ET MARKETLERİ VE KASAPLARI DENETLEDİ

Zabıta ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla ilçede gıda üretimi ve satışını yapan iş yerlerinde denetimlerini gece gündüz olmak üzere aralıksız devam ediyor.

Belediye zabıta ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla gece geç saatlere kadar vatandaşlara hizmet veren market, kasap ve gıda üretimi yapan işyerlerini denetlediler. Ekipler sahurda ise fırın, lokanta ve ocakbaşı işletmecilerini denetlediler.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, halk sağlığının her şeyden önce geldiğine dikkat çekerek şunları söyledi; “Ramazan ayının başlamasıyla, gıda satışı ve denetimi yapan iş yerlerine yönelik denetimlerimiz artı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte iş yerlerinin ruhsatı ve temizliği konularında denetimlerimizi artırdık, ekiplerimiz hijyen konusunda bazı esnafları uyarırken bazı esnaflarımıza da gerçekten teşekkür ediyoruz, iş yerleri temiz ve sağlıklı bir ortamda halka hizmet veriyorlar. Denetimlerimiz Ramazan ayı süresince gece ve gündüz devam edecek” dedi.