Siverek Belediyesi Bilgi evleri kayıtları başladı

İkinci dönem ücretsiz kayıtlar kültür müdürlüğü ve bilgi evlerinde devam ediyor

Siverek Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü tarafından ilçede kurulan bilgi evleri ikinci dönem kayıtları başladı.

Daha önce iki bilgi evinde kültür hizmeti veren Belediye Kültür Müdürlüğüne bağlı Müftü Osman Efendi Bilgi evi 2 aylık çalışmanın ardından ilçenin Bahçeli Evler ile Kale mahallesinde mülkiyeti belediye’ye ait olan binalarda Ahmedi Hani ile Ramazan Acarlar bilgi evlerini hizmete açarak bilgi evlerinin sayısını 4’e çıkardıklarını belirten Belediye başkan Yardımcısı Hasan Postacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bilgi evlerimizde şuan 790 öğrenci sosyal ve kültürel amaçlı kurslarda eğitimler alıyorlar. Çocuklarımızın daha rahat bir ortamda kendilerini geliştirici ve başarılı olması için boş vakitlerinde bilgi evlerinden faydalanabilirler. Şuanda Siverek Belediyesi 4. katta bulunan Kültür Müdürlüğü,  Müftü Osman Efendi, Ahmedi Hani ile Ramazan Acarlar bilgi evlerine 4-5-6-7-8 sınıflarda okuyan öğrencilerimiz aileleriyle yâda bireysel olarak müracaat etmesi halinde ücretsiz olarak ikinci dönem kayıtlarını alıyoruz”