ÇOK AMAÇLI HİZMET EVLERİ YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların ve belediyemizin iş birliğiyle Cami ve Çok Amaçlı Hizmet evleri yapım çalışmalarımız devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül vatandaş belediye iş birliğiyle yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Şu ana kadar vatandaşlar tarafından bize yapılan 7 başvurudan üçünün çalışmalarına başladık. Kırsal alanda bulunan bazı mahalle sakinleri mahallelerinde çok amaçlı hizmet evlerinin kaba inşaatını kendi imkânlarıyla yaptıktan sonra iç işi sıvası ve çok amaçlı evlerin malzemeleri için belediyemize başvuruda bulundular, şu anda 7 başvuru bulunuyor bunlardan üç başvuru sahibi mahalle de çok amaçlı hizmet evi yapımına başladık, kırsal ev merkez olmak üzere taziye evlerinin yanı sıra çok amaçlı evlerin vatandaşlarla birlikte yapım çalışmaları devam edecek” dedi.