EVİ YANAN AİLENİN EVİ BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YENİDEN YAPILIYOR

Erkonağı Mahallesinde gece saatlerinde evi yanan ailenin evi Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla yeniden yapılmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Erkonağı mahallesinde Cengiz ailesinin evi belirlenmeyen bir sebeple çıkan yangında kül olmuştu, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, evde incelemelerde bulunarak aileye yeniden bir evin yapılması sözünü vermişti.

Belediye ekiplerince yangın sonrasında yapılan temizliğin ardından küle dönen evde onarım ve yapım çalışmalarına başlandı.

Çalışmaların başladığı evde kalıp ve sıva işlerinin kısa sürede bitirilerek boya ve ince işlerin yapılacağı belirtildi.

Ev sahibi Mehmet Emin Cengiz’in abisi ev yapımını üstlenen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek, “Yaklaşık 2 gündür belediyemiz evde çalışmalarına devam ediyor. İnşallah evin yapılmasıyla birlikte ailemiz rahat bir nefes alacak, Başkanımıza duyarlılığından dolayı minnettarız” dedi.