Siverek belediye haftalık koordinasyon toplantısı yapıldı

Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz Başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin hizmetleri ve ilçe sorunları görüşüldü.

Siverek Belediyesince her hafta düzenlenen koordinasyon toplantısı Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz Başkanlığında belediyenin hizmetleri ve ilçe sorunları görüşüldüğü toplantıya daire müdürlerinin yanı sıra belediye Başkan yardımcıları katıldı.

Belediye Basın Bürosundan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz Başkanlığında her hafta Cuma günleri yapılan toplantıların amacı kente daha iyi ve sağlıklı hizmetlerin yapılabilmesi birimler arasında koordine ve iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla yapılan toplantılar olup bu haftaki toplantıda verimli bir şekilde sonuçlanmış Belediye Başkanımız hizmette koordinasyona önem verdiği için bu toplantıları da önemsemektedir” denildi.