KIRSAL MAHALLELERDE BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Dilekli ve Cinhisar mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz ekipleri, Ericek mahallesinin mahalle içi beton yol çalışmalarını bitirdi. Çalışmalarla birlikte kış aylarında çamurdan, yaz aylarında tozdan kurtulan mahalle sakinleri, Belediye Başkanımız Yılmaz'a teşekkür ettiler.

Mahalle Muhtarı Mahmut Geyik yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Siverek Belediyemizin kırsal mahallede yaptığı çalışmalardan dolayı ekiplere ve belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkürlerimi iletiyorum, gerçekten eskiden kışın çamurdan çocuklarımız okula gidemiyorlardı, vatandaşlar arabalarıyla evlerine bile gitmekte zorluk çekiyordu, şuanda yapılan çalışmalarla mahalle içi yollarımız düzeldi, mahallelerimizde yazında tozdan geçemiyorduk vatandaşlarımız rahat bir nefes aldı yapılan yolları mahalle sakinleri olarak gezdik çok güzel bir çalışma olmuş, yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.