• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Severek Daha Yeşil Bir Siverek” ağaç kampanyası

Severek Daha Yeşil Bir Siverek” ağaç kampanyası

Kampanya kapsamında okula ağaç ekildi iki ayda eli bin ağaç dağıtıldı

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede başlatılan “Severek daha yeşil bir Siverek” ağaç kampanyası devam ederken kampanya kapsamında ilçeye 60 kilometre uzakta bulunan Verimli Mahallesindeki ilk ve ortaokulun bahçesinde öğrenciler öğretmenler ağaç dikti.

Okul öğretmenleri sınıflarda ağaçlandırmanın önemini anlatıp öğrencilerin nasıl ağaç dikeceklerini anlattı.

 Verimli İlk ve Orta Okulu Müdürü Serdar kayadağ Siverek Belediyesine teşekkür ederek şunlar kaydetti:

“Park ve Bahçeler müdürlüğüne başvuruda bulunarak ağaç talebinde bulunduk. Sağ olsunlar ağaçları okulumuza getirdiler. Okulumuza yaklaşık bin ağaç bırakıldı, isteyen mahalle sakinlerimize buradan ağaç verebiliriz”

 Kampanyanın devam ettiğini, talepte bulunan okulları ve vatandaşların ağaç taleplerinin karşılandığına dikkat çeken Belediye Park ve Bahçeler müdürü Kanan Aslanparçası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Severek daha yeşil bir Siverek kampanyası kapsamında iki ayda elli bin ağaç dağıttık, bu günde Verimli okulunun talebini karşılamak amacıyla 60 km yol kat ederek okulumuza ağaç getirdik kampanyamız devam edecek” 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü