Siverek Belediyesi'nden Kasis Çalışması

Belediye okul önlerinde olası kazaları önlemek amacıyla set çekiyor.

Siverek Belediyesi zabıta trafik amirliği okul önlerine kasisler kuruyor.

Siverek Belediyesi zabıta trafik amirliği okul giriş ve çıkışlarında olası kazaları önlemek hızlı olan araçların hızlarını düşürmek amacıyla Okul önlerinde hız kesici yol kasislerinde yenileme ve çoğaltma çalışmaları başlattı.

Motorlu araçların yanı sıra özellikle motosikletlerin okul önlerinde hız yaptıklarına dikkat çeken amacıyla okul önlerinde gerekli trafik önlemlerin artırdıklarına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli;

“İhtiyaca göre ilçedeki tüm ana güzergâhları başta olmak üzere; özellikle okul önleri ve sokak aralarındaki kauçuk hız kesici yol kasisi yenileme çalışmalarına başladık. Sürücülerin hızını kesmeleri, karanlıkta fark edilmesi amacıyla kasislerin yansıtıcı bantlıdır. İlk etapta 400 metre yapıldı. İhtiyaç doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek” dedi.