Siverek Belediyesi Kırsal Alanda Çalışmaya Devam Ediyor

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal alanda bulunan mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal alanda bulunan Yaygılı mahallesinde mahalle içi, mezarlık ve okul yollarında başlattığı çalışmalarda sona geldi. Mahalleye yakın alanda bulunan malzeme ocağından iş makineleri ve araçlarla mahalle içine malzemenin uygun alanlarında bırakılmasının ardından iş makineleri ile yollar yapılmaya başlandı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş yolların dayanıklı olması için titizlikle çalıştıklarını söyledi.

Karakaş, “Kırsal alanda bulunan mahallelerimizde başlattığımız çalışmalarımız sürüyor. Şekerli ve Yaygılı mahallelerimizde ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyor. En kısa zamanda çok sayıda araç ve iş makinesi ile çalışmalarımıza hız kazandırıp, aynı anda birçok mahallemizde çalışma yapacağız” dedi.