• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, şehir merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal mahallelerde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek çay içti.

Beyçeri kırsal mahallesinde devam eden Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Kırsal mahallerimizde bölge ayrımı yapamadan mahalle içi sokaklarda yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz, ister karakeçi ister Karacadağ bölgesinde ayrım yapmadan vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz, bugünde Bucak bölgesinde bulunan Beyçeri mahallemizde kilit taşı döşeme çalışması yapıyoruz, mahallemiz bugüne kadar hizmet görmeyen bir mahallemiz ekiplerimiz düzenli bir şekilde mahallede çalışmasını sürdürüyor, yapılan bu çalışmayla mahallemiz toz ve çamurdan kurtulacak, bu mahalle ile kalmayarak diğer kırsal mahallerimizde de çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmayla birlikte yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulduklarını belirterek, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü