• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa karayolu 5'inci kilometresinde olimpik standartlarda yapılan yüzme havuzunda çalışmalarımız devam ediyor.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatıyla daha önce atıl durumda bulunan olimpik yüzme havuzunda çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yüzme havuzunu daha modern bir hale getiriyor.

Devam eden hummalı çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, havuzu, Mayıs ayında tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Standartlara uygun bir tesis yaptıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, şunları söyledi; "Birkaç ay önce temelini attığımız yüzme havuzunun %90'ı tamamlanmıştır, inşallah en geç mayıs ayı içerisinde %100'ü tamamlanmış bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada görüldüğü üzere kafesiyle, sosyal tesisiyle küçük ve orta ölçekli düğün ve özel günlerde kullanılabilecek çok güzel bir mekân. Keza bölgemiz sıcak bir bölge insanların suya ihtiyaçları oluyor, özellikle sıcak yaz günlerinde yüzme ihtiyacı söz konusu oluyor. Vatandaşlarımız hem gelip burada hoşça vakit geçirebilecekleri, yüzebilecekleri, kafe imkânlarından faydalanabilecek, özel günlerini burada kutlayabilecekler."

Projede çocukları da unutmadıklarını belirten Başkan Yılmaz, "Aynı zamanda yavrularımızı da unutmadık, projeyi hazırlarken onlar için de ayrıca bir havuza yer verdik. Keza küçük çocuklarımızın, yavrularımızın, hanım kardeşlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal donatı alanları, oyun alanları oluşturduk. Bir yandan ebeveynler burada eğlenirken, yüzerken, hoşça vakit geçirirken öte yandan çocukları da güvenli bir ortamda oyun oynayacak, hoşça vakit geçirecekler. Kısacası kompleks halinde olan bir sosyal tesis olmuş, emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek'e yakışır bir proje yaptıklarını ifade eden Başkan Resul Yılmaz, "Siverek'e yakışır ve yaraşır güzel bir tesis olacak inşallah. Öyle inanıyorum ki vatandaşlarımızda burayı çok beğenecekler ve sahiplenecekler. Yanı başında da yine Siverek Belediyesi'ne ait olan araziyi Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis etmiştik, orada da hummalı çalışmalar devam ediyor. Kültür merkezimizde inşallah eşzamanlı bir tarihte tamamlanmış olacak ve kültür merkeziyle, yüzme havuzuyla, sosyal donatı alanları ile kısacası ibadethane yerleri ile kompleks şeklindeki bir tesisi Siverek'imize Mayıs ayı içerisinde kazandırmış olacağız. Şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah vatandaşlarımız da fazlasıyla buradan istifade edecekler" dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü