• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SODES PARKINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

SODES PARKINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, mesire alanına dönüştürülen Siverek - Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan SODES parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

160 bin metrekare alanı bulunan SODES parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Resul Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir süre alanda çalışan işçilerle de sohbet eden Başkan Yılmaz, projenin Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

Mesire alanının değerli bir arazide yer aldığına dikkat çeken Başkan Resul Yılmaz,  projenin ilçenin prestiji açısından önemli olduğunu dile getirdi.

"Burası Siverek'in en prestijli yerlerinden biri haline gelecektir." diye konuşan Başkan Yılmaz, "Toplamda 160 dönümden oluşuyor, yani 160 bin metre karelik alana tekabül ediyor. 150 bin metrekaresi başka bir ifadeyle 150 dekarlık alanı tamamen mesire alanları, şelalesinin bulunduğu, çocuk oyun alanlarının yer aldığı, sosyal donatı alanlarının yer aldığı bir kompleks haline gelecektir. İnsanlarımız, vatandaşlarımız gelip burada hoşça vakit geçirebilecekler. Çok güzel bir manzarası var, buradan bakınca Siverek tam karşımızda duruyor. Havadar bir yer, buranın özellikle Siverek merkezini sosyal donatı alanları açısından rahatlatacağına inanıyorum. Bütün bunların yanı sıra insanlarımızın mesire alanlarının kullanma bilincini önemli ölçüde kazandıracağı bir hizmet olacağı düşüncesindeyim” dedi.

Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Yılmaz, yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü