• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Belediye Başkanı Yılmaz Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Yılmaz Çalışmaları İnceledi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Dicle mahallesinde devam eden çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Yılmaz Karpuzcu köyünde vefat eden bir vatandaşın cenazesine katıldıktan sonra Dicle mahallesinde Siverek Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları inceledi. Yılmaz çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatip oğlu ile birlikte Dicle Mahallesi muhtarı İsmet Bilgeni ziyaret etti.

Başkan Yılmaz ve Hatip oğlu’nu muhtar ve mahalle sakinleri karşıladı. Burada bir süre mahalle sakinleriyle çay içip sohbet eden Yılmaz, mahallelinin istek ve taleplerini dinleyerek not aldı. Mahallede yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Yılmaz’a teşekkür eden muhtar Bilgen ve mahalle sakinleri çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti.

20 yıldır Dicle mahallesinde ikamet ettiğini ifade eden muhtar İsmet Bilgen “Özellikle Keko Mevlo Bulvarı için çalmadık kapı bırakmadık ve bir türlü istediğimiz çalışma yapılmadı. Belediye Başkanımız göreve gelir gelmez kendisine konuyu açtığımızda en kısa sürede yapılacağını iletti bizlere. Sağ olsun Büyükşehir belediyesi ile birlikte bulvarımıza yeni bir görünüme kavuşturdu” dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz çalışmaların birçok alanda devam ettiğini vurguladı. Yılmaz, “Kültür ve Turizm Bakanlığından Belediyemize 25 Bin m2’lik alan için parke taşı hibe edildi. Bizde hemen Yenişehir ve Bağlar mahallesinde çalışma başlattık. Daha önceki ziyaretlerimiz sırasında mahalle muhtarımız Keko Mevlo Bulvarının durumundan bahsetmişti, incelemelerimizin ardından Büyükşehir Belediyemizle beraber çalışma başlattık. Çalışmalar sürüyor, mahalle sakinleri çalışmalardan son derece memnun” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü