• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

TAKORAN VADİSİNDE TEKNE TURLARI DEVAM EDİYOR

TAKORAN VADİSİNDE TEKNE TURLARI DEVAM EDİYOR

Belediyemizin düzenlediği Takoran Festivali etkinlikleri devam ediyor, Takoran Vadisinin eşsiz güzelliklerini görmek isteyen vatandaşlarımıza tekne turları düzenlemeye devam ediyoruz.

İlk seferin sabah saat 09.00 sıralarında düzenlendiği tekne turunun ikinci seferi ise saat 14.00 sıralarında yapılıyor.

Belediyemize ait araçlarla Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'na götürülen yüzlerce vatandaş, iskelede bekleyen vapurla vadide gezintiye çıkarılıyor. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın da katıldığı gezide doğal mağaraların yanı sıra eşsiz doğal yapıtlar dikkat çekiyor.

Takoran vadisinin eşsiz doğal güzelliğe sahip olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Takoran Vadisi'ni de içine alan Fırat Havzası'nı turizme kazandırmak için projeler yürüttüklerini anlattı.

Çalışmalar tamamlandığında vadinin, bölge turizminin lokomotifi olacağına inandığını belirten Başkan Yılmaz, "Takoran Vadisi bakir koy ve kanyonlarıyla görenleri büyülüyor. Takoran Vadisi ve eklentileri kesinlikle keşfedilmeyi bekliyor. Burayı görme fırsatı bulanlar, tekrar geliyor. Bu vadiyi, bu kanyon ve koyları, Fırat'ın masmavi el değmemiş sularında gizli batık kilise ve doğal mağaralarını insanlarımıza tanıtıyoruz." dedi.

Takoran Vadisi'nin tanıtılması amacıyla festivalin düzenlendiğini belirten Başkan Yılmaz, çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü