• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

'GEÇMİŞTEN GELECEĞE SİVEREK' KONULU PANEL DÜZENLEDİK

'GEÇMİŞTEN GELECEĞE SİVEREK' KONULU PANEL DÜZENLEDİK

Takoran Kültür ve Doğa festivali etkinlikleri kapsamında “Geçmişten geleceğe Siverek” konulu panel düzenledik.

Düzenlenen panelde panelistler ilçenin tarihi, coğrafi ve geçmişi ve önemli şahsiyetleri ile ilgili bilgiler verdiler.

Siverek Kültür Merkezinde düzenlenen panele Harran Üniversitesinden Doç. Dr. Sedat Benek, öğretim görevlisi Hüseyin Demirbağ, Artuklu Üniversitesinden Ahmet Kırkan, Dr. Öğretim üyesi Ekrem Akman ve Dicle Üniversitesi Dr. Öğretim üyesi Fatih Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı panelde konuşan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz; “Siverek tarihi, sosyal yapısı, gelenek ve görenekleri ile kadim bir şehirdir, Siverek, geçmişte çeşitli inançlara sahip insanların sorunsuz bir arada yaşadığı bir şehirdir, bu şehir bağrında uluslararası üne sahip, yazarlar, çizerler, sanatçı, bilim insanı çıkarmış bir şehirdir. Biz istiyoruz ki bu şehir ekonomisi, kültürü, festivalleri, doğal güzellikleri ile dünya ve ülke gündemine gelsin. Bu yıl Takoran Kültür Ve Doğa Festivalini başlattık, umarım bundan sonra da devam eder, ben katılım ve desteklerinden ötürü birbirinden değerli hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü