Nevroz Barış Halk Koşusu Yapıldı

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce ilçede devam eden nevroz şenlikleri haftası çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Nevroz şenlikleri kapsamında dört ayrı kategoride düzenlenen nevroz Barış koşusunda dereceye girenlere altı,  madalya, kupa ve katılım belgesi verildi. Bin 500 metre küçük erkekleler ve kızlar ile 2 Bin metre yetişkin kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan koşu yarışlarına yaklaşık 200 genç katıldı. Yetişkin Yarışmacılar, Selim Pınar Mahallesi elektrik trafosunun önünden üçgen parka kadar küçük yarışmacılar ise Mehmetçik kavşağında üçgen parkına kadar koştular. Koşu için gerekli sağlık güvenlik önlemleri alınarak koşu başlatıldı. Yarışmacıların varış noktasına varmalarıyla yarışlar son buldu. Üçgen park önünde yapılan ödül törenine Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Başkan Yardımcıları Hasan Postacı, Hacı Ahmet Öncül, Doğan Kanlı Pıçak daire amirleri katıldı. Belediye Başkan Vekili Hatipoğlu” yaptığı açıklamada katılımcılara teşekkür ederek şunları kaydetti” Nevroz Barış ve kardeşliktir. Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler müdürlüğün başlattığı barış şenliklerinin tüm Ortadoğu halklarına kardeşlik ve dostluk getirmesini temenni ediyorum önümüzde ki nevrozlarda daha coşkulu kutlamalar için hazırlıklarımıza bu yıldan başlayacağız”  Yarışmada dereceye girenlere çeyrek altın madalya ve kupaları verilirken 2 ve 3’ncü gelenlere çeşitli armağanlar verildi. Tüm yarışmacılara günün anısına katılım belgesi verildi. Törenin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekildi.