Dicle Mahalle Sakinleri İncelemede Bulunan Belediye Başkanına Teşekkür Ettiler.

Gün geçtikçe halk Belediye Başkanına daha çok güven ve sevgi beslemeye başladı. Belediye Başkanı seçildiği günden bu güne belediyenin kapılarını halka açan,  halkla ilişkilere büyük önem veren, halkı yönetime ortak etmek için sivil toplum kuruluşu temsilcileri muhtarlarla, bir araya gelen sorunları dinleyip çözüm yollarını halkla birlikte arayan her geçen gün hizmet ağını geliştiren Belediye Başkanı Resul Yılmaz Dicle mahallesinde çalışmaları incelerken mahalle sakinleri tarafından çevresi adeta sevgi seliyle sarılan vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanına teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Yılmaz Halka hizmet için göreve geldiğini hatırlatarak ‘hep birlikte halkla beraber çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz olmaz’ dedi.