KIRSAL MAHALLELERE ‘ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİ’ PROJESİ

Belediyemizin, kırsal mahalleleri kalkındırma projeleri kapsamında ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ çalışmasına devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında birçok kırsal mahallede ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ yapımı sürdürülürken bazı mahallelerde ise tamamlandı.

Bir süre önce Aşağı Karabahçe ve Örgülü kırsal mahallelerinde yapımına başlanan ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, “Aslında hizmet evlerini genel kullanım amacıyla inşa ediyoruz. Kullanım alanları arasında mahalle toplantısı, mevlit yemeği, taziye veya nişan merasimlerinin düzenlenmesi var. Yapımı tamamlanan hizmetlerin mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.