• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesi Kırsal Mahallelerde

Siverek Belediyesi Kırsal Mahallelerde

Siverek Belediyesi merkez mahallelerdeki çalışmalarının yanı sıra kırsal alanda dev araç filosuyla çalışmaya devam ediyor. Karpuzcu, Dağbaşı, Şekerli, Yeditaş, Kümetaş ve birçok kırsal mahallede çalışmalarına devam eden ekipler, çalışmalarına ilçeye bağlı en büyük yerleşim birimi olan Bayırözü mahallesini de ekledi.

İlçeye 20 kilometre mesafede bulunan 300 haneli yaklaşık 3 bin nüfuslu büyük mahallelerden biri olan Bayırözü’nde 10 kilometre stabilize yol yapım çalışmasının olacağı belirtildi. Çok sayıda iş makinesi ile çalışmaların devam ettiği mahallede incelemelerde bulunan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, mahallede mevcut tüm eksikliklerin giderileceğini söyledi.

Başkan Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bayırözü, yerleşim birimi olarak en yoğun nüfusa ve 300 haneye sahip mahallelerimizden ve sık sık ziyaret ederim. Bugüne kadar mahalle içi ve sokaklarında herhangi bir çalışma yapılmamış mahallelerimizden biridir. Arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerin ardından muhtar ve mahalle sakinlerimizin de görüşlerini alarak bir an önce çalışmalarımızı başlattık. İlgili Başkan Yardımcımız ve Fen İşleri Müdürlüğünde görevli arkadaşlarımız ile beraber çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah en kısa zamanda mahalle ve sokaklarımızda yol yapım çalışmalarımızı tamamlayacağız. Mahallemizdeki diğer mevcut sorunları da zaman içerisinde birer birer çözüme kavuşturacağız. Ayrıca Bayırözü Mahallesi ilçe merkezine de yakın bir mahalle olmasından ötürü en kısa zamanda şehir içi minibüslerimiz buraya da sefer düzenleyecek. Yapılan çalışmaların herkese hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle muhtarı Halil Yavuzaslan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ve tüm ekiplere teşekkür ederiz. Bizi çamur ve tozdan kurtardılar.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü