Hamamören İlk ve Ortaokullarına Projeksiyon Cihazı Armağan Edildi

Kentimizin eğitimci kökenli Belediye Başkanı Resul Yılmaz ilçede eğitim sorununu kentin temel sorun şiarıyla merkez ve kırsal mahallere belediye olarak destek vermeye devam ediyor. Bu güne kadar onlarca okula malzeme desteği sağlayan okulları çevre düzenlemesi ve fiziki yapılarını iyileştirme çalışmaların bizzat takip edip eğitime büyük önem veren Belediye Başkanı Yılmaz ilçeye Bağlı Hamamören köyüne yaptığı ziyarette okulun ihtiyacı olan projeksiyon cihazı armağan ederek okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelip sohbet etti. Okul öğretmenleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek” eğitim sorunlarını ancak eğitimci bir belediye başkanı anlar ve sorunların çözümüne katkı sunar bu bağlamda Belediye Başkanımız eski öğretmenimiz Resul Yılmaza teşekkür ediyoruz” Belediye Başkanı Yılmaz ilçenin temel sorunlarından birin eğitim sorunu olduğuna dikkat çekerek belediye olarak eğitim sorunun takipçisi olup sorunu çözmek amacıyla belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını”  belirtti. Belediye Başkanı Yılmaz beraberinde getirdiği çeşitli kırtasiye hediyelerini öğretmenlere hediye etti.