Kırsal Mahalleler Çamurdan Ve Tozdan Kurtuluyor

Siverek Belediyesi kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürürken önceliği daha önce hiç hizmet almamış ve nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurarak vatandaşın ayağını çamurdan kurtarıyor.Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Cinhisar mahallesine bağlı Ericek sokakta yol yapım çalışmalarına başladı. Çalışmaların devam ettiği alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Kardaş’tan bilgi aldı.Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, ekiplerinin birçok kırsal mahalle ve sokakta çalışma yaptıklarını ifade etti. Karakaş, “Kırsal mahallelerde yol yapım ve iyileştirme çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Cinhisar mahallesine bağlı 300 haneli ve yaklaşık 3 bin 500 nüfuslu Ericek sokak yollarında ve ihtiyaç duyulan kısımlarda ekiplerimiz öncelikle iş makineleriyle tasfiye çalışması yapacak. Sokak içinin 4,5 km'lik yol yapım çalışmaları halen devam ediyor. Vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi. Sokak sakinlerinden Şefik Geyik 80 yaşında olduğunu ve bugüne kadar hizmet alamadıklarını söyledi. Geyik, “80 yaşındayım ve yaklaşık 120 yıldır burada yaşıyoruz. Daha önce hiçbir şekilde hizmet almadık ancak yeni yeni hizmet almaya başlıyoruz. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ve ekiplerine teşekkür ederiz” dedi.