ÇEVRE KİRLİLİĞİNE NEDEN OLAN MOLOZLAR TEMİZLENİYOR

Muhtelif mahallelerde görüntü kirliliğine neden olan molozlar ve toprak yığınları, ekiplerimiz tarafından temizleniyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, iş makineleri ile toplanan hafriyat canlı hayvan pazarında yapımı büyük ölçüde tamamlanan otopark alanının dolgusunda kullanılıyor.

Yeni yerleşim alanlarının temizleme çalışmasından memnuniyet duyan vatandaşlar, Belediye Başkanı ve çalışma ekiplerine teşekkür ederek çevrenin temizlenmesi daha sağlıklı ve güvenli bir ortamın oluştuğuna dikkat çekti.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden çalışmalarla ilgili yapılanan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Daha önce vatandaşların şikâyetine neden olan molozlar iş makinelerinin yoğun çalışmaları sonucu buradan temizlenerek elde edilen hafriyat devasa boyuta ki oto parkın dolgusunda kullanılıyor bölgede çalışmalarımız devam ediyor.”