ALTAYLI DERESİNDE GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Belediyemiz fen işleri müdürlüğü ilçenin çermik karayolu üzerinde bulunan Halk arasında Tokdemir deresi olarak bilinen (Altaylı deresi) taşkınlara karşı belediye iş makineleriyle genişletme çalışmaları başlatıldı.

Bölgede kurulan yeni hayvan pazarı yolu güzergahında bulunan Altaylı deresi yağışların yoğun olduğu yıllarda taştığı ve bölgede ekili arazilere ulaştığı belirtildi.  “Basın ve Halkla ilişkiler müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi” Çermik karayolu yolu üzerinde bulunan Altaylı köprüsünün altından geçen dere özelikle kış aylarında taşıp ekili alanlara zarar verip çiftçilerimiz mağdur ediliyordu. Derede genişletme çalışması yaparak, derinleştiriyoruz buradan elde edilen dolgu malzemesiyle yeni canlı hayvan pazarının otoparkında kullanıldığı ve çalışmaların devam ettiği belirtildi.