FIRAT MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediyemizce yeni yerleşim alanlarında başlatılan yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Fırat Mahallesindeki muhtelif yeni yerleşim alanlarında başlatılan stabilize yol yapım çalışmaları sürüyor.

Mahalle yakınlarındaki ocaklardan taşınan malzeme, iş makineleri yardımıyla serildikten sonra silindir ile sıkıştırılıyor. Çalışmalar sonunda daha önce yolu olmayan yerleşim birimleri yeni yol kavuşturuluyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada eşit ve adaletli hizmet ilkesi gereği çalışma yürütüldüğü belirtilerek, “Fırat Mahallesinde henüz yolları olmayan yeni yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımını sağlamak amacıyla ekiplerimizce başlatılan yol yapım çalışmaları sürüyor. Çalışmaların kısa zamanda tamamlanması ve ekiplerimizin ihtiyaç duyulan başka alanlara yönlendirilmesi hedeflenmektedir.” denildi.