• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYEMİZ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYEMİZ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Belediyemiz korona virüsün yayılımını engellemek amacıyla başlattığı dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsün etkilerini azaltmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilk günden bu yana dezenfekte çalışması yürütüyor.

Belediye ekipleri, bu kapsamda rutin hale getirilen çalışmalarda toplu taşıma araçlarının yanı sıra vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması yapıyor.

İlçede faaliyet gösteren eczanelerde dezenfeksiyon çalışması yapan ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlardan biri olan araç muayene istasyonunu da unutmadı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmaların rutin ve belirlenen program çerçevesinde yürütüldüğü belirtildi.

Toplu taşıma araçlarının dezenfekte edilmesi amacıyla ekiplerin kalkış noktalarında bekletildiğinin belirtildiği açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlığının korunması ve bulaşın engellenmesi amacıyla yoğun olarak kullanılan alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda vatandaşlarımızın belirlenen kurallara riayet etmeleri önem arz etmektedir.” denildi.

Belediye ekiplerine teşekkür eden minibüs şoförü Abdürrahim İpek, “Toplu taşıma araçları ve yolcular risk grubunda olanlardır. Araçlarımızda düzenli olarak dezenfeksiyon yaptıran Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’a teşekkür ediyoruz. Sağlığımız için evde kalalım.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü