SİVEREK’TE CADDE VE SOKAKLARDA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediyemiz alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Çeşitli kurumlar tarafından yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan ve bozulan yollarda başlatılan bakım ve onarımlar ekipler tarafından hızlıca onarılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında ekiplerce Esmerçayır mahallesinde sıcak asfalt çalışması yürütürken, Ayvanat mahallesinde ise kaldırımlarda kilitli parke taşı döşeme, çalışmalarına devam ediliyor.

Siverek Belediyesinden yapılan açıklamada şöyle denildi.  “Bozulan yolların onarımı hızlı bir şekilde devam ederken, çalışmalara paralel olarak kaldırım onarım ve iyileştirme çalışmalarının da yapıldığı belirtildi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.