• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

DEZENFEKTE VE YIKAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

DEZENFEKTE VE YIKAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 Belediyemiz koronavirüs önlemleri kapsamında cadde ve sokaklarda dezenfekte ve yıkama çalışmalarına devam ediyor.

Koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlatılan çalışmaları sürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması ve koronavirüs salgını bulaşışının minimum seviyeye indirilmesi amacıyla çalışmalarını arttırdı.

Bir yandan salgına yönelik çalışmalar yürütülürken öte yandan rutin temizlik çalışmalarında büyük titizlik gösteren ekipler, son olarak ilçenin muhtelif mahallelerindeki caddelerde bulunan kaldırımlar köpüklü suyla yıkayarak dezenfekte etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, salgınla birlikte başlatılan yıkama ve dezenfekte çalışmalarının belirli periyotlarla devam ettiği bildirildi.

İlçe genelinde rutin temizlik çalışmalarının sürdürüldüğünün belirtildi açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Ekiplerimiz, çalışmalarını son dönemlerde artış gösteren koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yürütmektedir. Halkımızın sağlığının korunması ve salgının etkisinin en aza indirilmesine yönelik temizlik ve dezenfekte işlemlerini arttıran ekiplerimiz, çalışmalarını belirlenen program çerçevesinde devam ettirmektedir.”

Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının önemine değinilen açıklamada, koronavirüsün alınacak tedbirlerden daha güçlü olmadığı belirtildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü