BAŞKAN ÇAKMAK SANAT ATÖLYESİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak Bahçelievler mahallesinde yapılan sanat atölyesinin açılışına katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince 41 Evler Anaokulundaki ana sınıfı öğrencilerine yönelik sanat atölyesi yapıldı.

Ana sınıfı öğrencilerinin el becerisinin gelişmesi amacıyla düzenlenen sınıfın açılışı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın katılımıyla yapıldı.

Açılışın ardından öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Başkan Çakmak, önlük giyerek ana sınıfı öğrencileriyle etkinlik yaptı.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ve iyi yetiştirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Ayşe Çakmak, “İlçemizde çocuklarımıza yönelik yapılan güzel bir hizmete imza atılmış. Bu vesileyle çocuklarımızla bir araya gelerek sevinçlerine ortak olduk. Büyükşehir Belediyemiz tarafından kurulan sanat atölyesi için Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum.” dedi.