Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Üretim Tesislerindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yılmaz, “İsrafı önlemek en büyük hedefimizdir, kendi işçimizle halkımızın ihtiyaç duyduğu yeraltı ve yer üstü malzeme üretimini kendi işçimizle yapıyoruz” dedi.
Siverek her gün gelişen, ihtiyaçları ve hizmet alanı artan, bir çok ilden büyük bir yerleşim alanı olması seri hizmet yapmanın en iyi yolu ihtiyaç duyulan malzemenin belediye şantiyesinde üretilmesi aynı zamanda israfı önlemektir.
Belediye Başkanımız Resul Yılmaz Belediye ye ait olan Viranşehir karayolu üzerinde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü üretim tesisleri ve asfalt şantiyesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Yılmaz, israfı önlemenin ve halka seri bir şekilde hizmet etmenin en iyi yolu ihtiyaç duyulan malzemenin kendi işçimizle üretmemizdir dedi.