• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Kadın ve Aile Müdürlüğünden Bayanlara Evlilik Öncesi Eğitim Semineri

Kadın ve Aile Müdürlüğünden Bayanlara Evlilik Öncesi Eğitim Semineri

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri müdürlüğünde verilen eğitim seminerine Sosyal Güvenlik yetkilileri ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünde eğitim gören kursiyerler katıldı.

Bayanlara yönelik ''Evlilik Öncesi Eğitim Semineri'' Sosyal Güvenlik Müdürlüğünce görevlendirilmiş, Sosyolog Meryem Konal tarafından verildi.

Konuyla ilgili Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şükran Kongül yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ‘’Bayanlara yönelik ikincisini düzenlediğimiz Evlilik Öncesi Eğitim Semineri ile birlikte evlilik çağına gelmiş ve aile kurmak amacıyla bir araya gelen çiftlerin, evlilik hayatına hazırlanmaları amaçlanmaktadır, evlilik öncesi eğitim programı evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini iyi tanıması, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri,  etkili iletişim kurma yolları ve olası sorunlarla nasıl baş edeceklerini bilmeleri ve bir çok konu hakkında bayanlarımıza eğitim verdiklerini ve bu eğitimlerimizle birlikte bayanlarımızın örneklik teşkil eden aileler kurmalarını hedeflediklerini söyledi.’’

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü