• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YILMAZ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, haftanın ilk mesai günü Pazartesi sabahına esnaf ziyaretleriyle başladı. Sabah saatlerinde Kale mahallesinde bulunan tarihi Siverek kalesi çevresindeki esnafları ziyaret eden Yılmaz, hayırlı işler dileyip kazançlı günler diledi.

Ardından eski sanayi sitesine geçen Belediye Başkanı, esnafla bir araya gelerek uzun süre sohbet etti. Yapılan çevre düzenlemesi ile sanayi alanının beton yapılmasından ötürü duydukları memnuniyeti dile getiren Sanayi esnafı, Başkana teşekkür ettiler. Yılmaz, beraberindekilerle AK Parti seçim bürolarını ziyaret ettikten sonra Atatürk Bulvarı’na geçti.

Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret eden Yılmaz, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Belediye Başkanı Resul Yılmaz, belediye hizmetlerini anlatarak bilgi verdi.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, ilçe esnafını sık sık ziyaret ettiğini ifade etti. Yılmaz, “Gerek kırsal gerek merkezde çalışmalarımızı devam ettirdiğimiz gibi, ilçemiz ekonomisinin mihenk taşlarından olan esnaf ziyaretlerimizi de aksatmadan yapmaya çalışıyoruz. Tabi çalışmalarımızda temel hedefimiz hizmetlerimizi insan odaklı yapmaktır. Yoğun bir tempo ile çalışmak yorucu olsa da, vatandaş memnuniyetini görünce tüm yorgunluğunuzu unutuyorsunuz. Her zaman insanın iki önemli amaçla doğduğunu söylerim. İkinci önemli amaç insana hizmettir. Bizde imkânlarımızı zorlayarak bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü