• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

SİVEREK’TE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi, birçok mahallede üst yapı çalışmaları kapsamında kilitli beton parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce kent genelinde elektrik, doğalgaz ve telekomünikasyonun alt yapı çalışmalarının yürütüldüğü bölgelerde sıkı denetimler başlatıldı.

Saha ekiplerinin ısrarlı denetimleri sonucu alt yapısı tamamlanan mahalle ve sokaklarda üst yapı yenileme çalışmalarına başlandı.

Bu kapsamda Bağlar Mahallesi’nde hummalı bir çalışma yürüten ekipler, tüm bölgeye kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıyor.

Öte yandan Dicle ve Esmerçayı mahallelerinde de çalışan ekipler, kaldırımları yenilerken asfalt yama çalışmasına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgede ivedi olarak üst yapı çalışmalarına başlandığını söyledi.

Kentin dört bir yanında çalışma yürüttüklerini dile getiren Canalır, "En büyük sorunlarımızın başında gelen alt yapı çalışmaları nedeniyle maalesef üst yapıyı yenileyemiyoruz. Bizde bu şehirde yaşıyor ve bu yolları kullanıyoruz. Acil müdahale edilmesi gereken noktalara müdahale ediyoruz ancak kentimizdeki üst yapının tamamen yenilenmesi için alt yapının tamamlanmasını bekliyoruz. Çünkü bugün yapacağımız çalışmanın ardından yeniden alt yapı çalışması yapılması durumunda hem emeklerimiz boşa gitmiş olacak hem halkımızın vergileri heba edilmiş olacak. Bizde bu açıdan alt yapının tamamlanmasını bekliyoruz.” dedi.

Canalır ayrıca alt yapısı tamamlanan mahallelerde üst yapıyı yenilediklerini söyledi.

Bağlar mahalle muhtarı Aziz Kökyük, başlatılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekiplerine teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü