BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN KADİR GECESİ MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Ramazan ayının başının rahmet, ortasının mağfiret sonunun ise azaptan kurtuluş olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, orucun son günlerini yaşandıklarını belirtti.

Mesajında Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıkları ifade eden Çakmak, şunları kaydetti:

"Yüce Rabbimizin kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirdiği Kadir Gecesi'ne ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği bu mübarek gecenin faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacağını umuyoruz. Unutmamamız gereken önemli bir hususta bu hayırlı gecenin aynı zamanda müminler için de bir fırsat olduğudur. Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi'nin başta kadirşinas Siverekli hemşerilerime, ülkemize, tüm insanlığa sevgi ve barış getirmesini niyaz ediyorum. Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin."