EĞİTİM KAMPÜSÜNE YENİ ALTERNATİF YOLLAR AÇILIYOR

Siverek Belediyesi tarafından Diyarbakır yolu üzeri Selimpınar mahallesinde bulunan eğitim kampüslerine yeni alternatif yollar açılıyor.

Fen İşleri ekipleri tarafından eğitim kampüsleri bölgesine ulaşımın rahat bir şekilde sağlanması adına alternatif yollarda stabilize yol çalışmalarına başladı.

Ekipler stabilize malzeme seriminin ardından bölgede asfalt çalışmalarına başlayacak.

Eğitimin her anlamında desteklerin sürdürüldüğünü belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır şunları kaydetti. ''Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatları doğrultusunda Eğitim kampüsü yollarında ulaşımın sağlıklı bir şekilde ulaşılması amacıyla yeni alternatif yollarda stabilize yol çalışmalarında sona gelindi. Ekiplerimiz tarafından asfalt hazırlıklarının tamamlanmasıyla bölgede asfalt çalışmalarına başlanacak'' dedi.