• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜVENÇ SİVEREK'TE

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜVENÇ SİVEREK'TE

Büyük Şehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Siverek ilçesine gelerek Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.Belediye  Meclis salonunda   yapılan  daire müdürlerinin katıldığı toplantıda Siverek  İmar ve Şehircilik müdürlüğü Büyükşehir Belediye Başkanına  İmar çalışmalarıyla ilgili  brifing verildi.

     İki Belediye Başkanı İlçe Merkezinde esnaf ziyaretleri yapıp vatandaşlarla görüştü.  Ak Parti ilçe binasını ziyaret eden Güvenç ile Yılmaz ziyaretlerinin ardından   Merkez taziye evine  giderek, vatandaşlara başsağlığı  dilediler.

       Büyükşehir  Belediye Başkanı ile Siverek Belediye Başkanı, ziyaretlerinin  ardından Avrupa Birliği ile Çevre ve şehircilik  Bakanlığı kapsamında Siverek Belediyesi iş birliğiyle yapılan  atık su artıma  tesisi kanal döşeme  çalışmalarını   yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgi aldı    çalışmalarla ilgili   vatandaşların sorunlarını   dinledi.

      Öğlen Namazın Ulu camide kılan iki Başkan daha sonra  Nissibi Köprüsünün  açılış programına katılmak  üzere  köprüye hareket ettiler.

   

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü