BAŞKAN ÇAKMAK’TAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Regaip Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajda tüm İslam aleminin kandili tebrik etti.

Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nin tüm barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunan Başkan Ayşe Çakmak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üç aylar, dini duyguların yoğun olarak yaşandığı merhamet, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, hayır ve iyiliğin arttığı müstesna günlerdir. Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili de Müslümanlar için manevi önemi yüksek bir gecedir. Maneviyatı yüksek gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerimizin yeniden ön plana çıkmasına gayret göstermeli, başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeliyiz. Bu vesileyle İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik eder, bu mübarek gecenin ve üç ayların Müslümanların birlik ve dirliğine, sağlık, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.”