• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda asrın felaketinin yaşandığı bu zorlu sürecin kolaylıkla atlatılması temennisinde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin gölgesinde Miraç Kandilini idrak edeceklerini belirten Başkan Ayşe Çakmak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Miraç Kandili, sevgili Peygamberimizin (s.a.v.) hikmetlerle dolu bir yolculukla miraca yükseldiği, çok sayıda müjde ve mucize ile Allah'ın huzurundan ayrıldığı özel bir gecenin ismidir. İslam alemi için özel ve önemli olan Miraç Kandilinin tüm sıkıntılarımızı bertaraf etmesini temenni ediyor, tüm Müslümanlar için hayırlar getirmesini diliyorum."

Çakmak, mesajının devamında, "Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde, deprem bölgesindeki  vatandaşlarımız hayatını kaybederken çok sayıda vatandaşımız ise yaralı olarak atlattı. Depremin ilk anından itibaren gerek ilçemizde gerekse çevre il ve ilçelerde depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya, yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Tüm imkanlarımızı depremzede vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz." dedi.

-"Bu gece tüm dualarımız depremzedelerimiz için olacak"

Maddi ve manevi her türlü destekle depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini aktaran Çakmak, mesajında, "Tarifi olmayan acıları yüreğimizde hissettiğimiz bu günlerde Miraç Kandili’nin de bereketi ile bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Millet olarak bu anlamlı gecede dualarımızla da afet bölgesindeki tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız. Miraç Kandili vesilesiyle bir kez daha deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza sağlık, milletimize de sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Bu vesileyle mübarek Miraç Kandili'nin İslam alemine, ülkemize ve Siverekli hemşerilerime hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü