SİVEREK BELEDİYESİ ADIYAMAN'A DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Siverek Belediyesi hayatın normalleşmesi amacıyla Adıyamanlıların yanında olmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın talimatıyla Adıyaman'daki çadır kente çocuk oyun grubu kurdu.

Sabah saatlerinde Adıyaman'a giden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Petrol OSB'deki çadır kentte çalışmaya başladı.

Gün içinde belirlenen alanda kurulumu tamamlanan oyun grubu, çadır kentteki çocukların hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın talimatıyla ilk günden bu yana Adıyaman'da olduklarını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Ali Bucak, şunları söyledi:

"Siverek Belediyesi olarak depremin ilk gününden itibaren Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatıyla Adıyaman'da olduk. Tüm müdürlüklerimiz kendi görev, yetki ve sorumluluk alanlarında gerekli çalışmaları yaptı. Bizde park ve bahçeler müdürlüğü olarak depremzede çocukların deprem stresinden uzaklaşması için çocuklarımızın oynayabileceği ve zaman geçirebileceği sosyal alanlar oluşturmaya başladık. Bu kapsamda ilk alanımızı çadır kente kurduk. Talep olması durumunda söz konusu çalışmalarımız devam edecektir."

Çadır kent sakinleri, ilk günden bu yana yanlarında olan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'a teşekkür etti.