BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, toplumun sağlığı için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarının '14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Mesajında yaşanan tüm toplumsal olaylarda sağlık çalışanlarının kendi acılarını unutup diğer insanların yardımına koştuğunu belirten Başkan Ayşe Çakmak, şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık camiasının önemini yaşanan pandemi döneminde daha belirgin olarak fark etmekle beraber Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaptıkları fedakarlıklara şahit olduk. Özveriyle görev yapan sağlık çalışanları, depremzedeleri yalnız bırakmayarak yaraların sarılabilmesi için büyük çaba gösterdiklerini gördük. Kendileri de depremzede olan tıp camiasının birbirinden değerli emekçilerinin kendi acılarını unutarak depremzedelerin yardımına koşmaları insan üstü çaba harcamaları takdire şayandır. Bu vesileyle insana hizmet gibi kutsal bir görevi icra eden, günün her saati özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı gönülden kutluyor, sevgilerimi sunuyorum."