SİVEREK'TE RAMAZAN KOLİSİ DAĞITIMLARINA BAŞLANDI

Siverek Belediyesi, mübarek Ramazan ayının başlamasıyla ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda paketleri dağıtımlarına başladı.

Gelen talepleri inceleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi amacıyla sosyal incelemeleri tamamladı.

Belirlenen ailelerin adreslerine giden ekipler, hazırlanan gıda paketlerini vatandaşların kapılarına kadar götürdü.

Paketlerin Ramazan ayı boyunca ilçe genelinde 4 ekiple ihtiyaç sahibi 4 bin aileye ulaştırılması planlanıyor.

Gıda paketlerinin evlere ulaştırıldığını belirten Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mahmut Bahçıvan, "Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın günler öncesinden Ramazan ayına hazırlık yapılması talimatı üzerine çalışma yaptık. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak amacıyla listelerimizi güncelledik. Ekiplerimiz, paketleri vatandaşlarımızın evine kadar götürüyor. Ramazan ayının tüm İslam alemine hayır getirmesini diliyorum." dedi.

Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu dile getiren vatandaşlar, Siverek Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.